Back to All Events

Pleeggezinnendag 2016

  • De Basiliek 56 Wiltonstraat Veenendaal, UT, 3905 Netherlands (map)

Eenmaal per 2 jaar wordt een pleeggezinnendag georganiseerd. Een afvaardiging van de POR draait mee in de groep voor de organisatie en uitwerking van deze dagen. Afgelopen jaar is de Pleeggezinnendag gehouden op 29 oktober 2016 op de locatie Basiliek in Veenendaal. Er was een gevarieerd programma ism de Pleeggrootouders.

Voor de kinderen waren er leuke creatieve workshops, maar ook met muziek en dans. Voor de pleeg (grootouders) waren er diverse workshops met diverse onderwerpen maar ook ruim de gelegenheid tot ontmoeting.

Op deze dag heeft de POR zich gepresenteerd met een stand en ging in de wandelgangen het gesprek aan met diverse pleegouders. Binnenkort zullen hier foto's van de 2016 editie te zien zijn.

Later Event: September 8
Pleeggezinnendag 2018